Virtuarium e-könyv kiadó, könyvesbolt

RSS Virtuarium e-könyv kiadó, könyvesbolt
Írogat vagy csak játszik a gondolattal, hogy írna egy könyvet, de nem tudja hogy fogjon hozzá, és hol adhatná ki?
Keressen meg minket, mert a Virtuarium e-könyv kiadót és webáruházat azért hoztuk létre, hogy bárki számára lehetővé tegyük a szerzővé válás élményét. Ehhez honlapunkon még egy ingyenesen letölthető e-könyvet is talál, amelyben hasznos tanácsokat adunk, hogyan lehet valakiből sikeres (és gazdag) szerző. Az is elég, ha van egy klassz blogja vagy sok-sok hasznos és érdekes Facebook bejegyzése, amikből könyvet szerkeszthetünk.
Ugyanis a digitális formátumú kéziratból mi ingyen készítünk e-könyvet, amit utána nagyon kedvező jutalék mellett forgalmazunk.
Marketing és online marketing tanácsadással, valamint könyvbemutatók szervezésével is segítjük a hozzánk forduló szerzőket.
De nem csak szerzőket, hanem fordítókat, jogtulajdonosokat, grafikusokat, fotósokat is keresünk, hogy a műveikből elektronikus kiadványt készítsünk.
Webáruházunkban pedig sok szép verset, hazai irodalmat, magyar és külföldi szakirodalmat talál. Igyekszünk sok-sok hasznos ingyenes e-könyvet is összegyűjteni, közreadni. E-könyvek mellett zenét, grafikát, szerepjátékot és ajándékutalványokat is forgalmazunk.
Vannak szép grafikái, fotói, zenéi vagy videofilmjei, amiket megosztana? Hozzánk ingyen is feltöltheti őket!
Ha Ön vállalkozó vagy cégtulajdonos, akkor külön is a figyelmébe ajánlom ajándékutalvány forgalmazási akciónkat, melynek keretében mi ingyen forgalmazzuk az Ön ajándékutalványát. A megrendelésről e-mailt küldünk, így az ajándékutalvány értékesítését már Ön(ök) végzik, abban mi már nem veszünk részt.
Szívesen együttműködünk más könyvkiadókkal is: hagyományos könyvekből e-könyveket készítünk, aminek vállaljuk az értékesítését is. Ha pedig már rendelkeznek e-könyvekkel, akkor keressük a viszonteladói lehetőséget.
Aki pedig pénzt szeretne keresni, azoknak ajánlom a partnerprogramunkat, melynek keretében 10-25% jutalékot fizetünk az adott honlapról érkezők vásárlásai után.

Kattints a leírásban szereplő weboldalra és ha tetszett akkor térj vissza hozzánk és értékeld: Virtuarium e-könyv kiadó, könyvesbolt, és ha nem éppen ezt kerested akkor nézd meg az azonos kategóriájú oldalainkat is: Webáruház

virtuarium.eu
3
0.0/5 értékelés 0 szavazatból
0
2019-01-22
Virtuarium e-könyv kiadó, könyvesbolt

Hasonló oldalak: Virtuarium e-könyv kiadó, könyvesbolt

Külső merevlemezek
Ha külső merevlemezt szeretne vásárolni akkor válassza a profikat ahol csak aminőségi...
Női szexi fehérnemű divat webáruház
Angi's fehérnemű üzletünk olyan egyedi és exclusív szexi fehérnemű kínálattal vár,...
Kerékpár Webshop és Webáruház
Országúti kerékpárok a kerékpárok között az utóbbi években nagy népszerűségre tettek...
Origami bikini és fürdőruha webáruház
A legegészségesebb sport az úszás, ezért ha rossz kedved van, megbántottak, vagy azon...
Olcsó DVD
Olcsó DVD és CD lemezek rendelése webáruházból gyors kiszállítással. A webáruházban...
 
Powered by Magyar webkatalógus © 2007 - 2023    Generated in 0.041 Queries: 8    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei