Virtuarium e-könyv kiadó, könyvesbolt

RSS Virtuarium e-könyv kiadó, könyvesbolt
Írogat vagy csak játszik a gondolattal, hogy írna egy könyvet, de nem tudja hogy fogjon hozzá, és hol adhatná ki?
Keressen meg minket, mert a Virtuarium e-könyv kiadót és webáruházat azért hoztuk létre, hogy bárki számára lehetővé tegyük a szerzővé válás élményét. Ehhez honlapunkon még egy ingyenesen letölthető e-könyvet is talál, amelyben hasznos tanácsokat adunk, hogyan lehet valakiből sikeres (és gazdag) szerző. Az is elég, ha van egy klassz blogja vagy sok-sok hasznos és érdekes Facebook bejegyzése, amikből könyvet szerkeszthetünk.
Ugyanis a digitális formátumú kéziratból mi ingyen készítünk e-könyvet, amit utána nagyon kedvező jutalék mellett forgalmazunk.
Marketing és online marketing tanácsadással, valamint könyvbemutatók szervezésével is segítjük a hozzánk forduló szerzőket.
De nem csak szerzőket, hanem fordítókat, jogtulajdonosokat, grafikusokat, fotósokat is keresünk, hogy a műveikből elektronikus kiadványt készítsünk.
Webáruházunkban pedig sok szép verset, hazai irodalmat, magyar és külföldi szakirodalmat talál. Igyekszünk sok-sok hasznos ingyenes e-könyvet is összegyűjteni, közreadni. E-könyvek mellett zenét, grafikát, szerepjátékot és ajándékutalványokat is forgalmazunk.
Vannak szép grafikái, fotói, zenéi vagy videofilmjei, amiket megosztana? Hozzánk ingyen is feltöltheti őket!
Ha Ön vállalkozó vagy cégtulajdonos, akkor külön is a figyelmébe ajánlom ajándékutalvány forgalmazási akciónkat, melynek keretében mi ingyen forgalmazzuk az Ön ajándékutalványát. A megrendelésről e-mailt küldünk, így az ajándékutalvány értékesítését már Ön(ök) végzik, abban mi már nem veszünk részt.
Szívesen együttműködünk más könyvkiadókkal is: hagyományos könyvekből e-könyveket készítünk, aminek vállaljuk az értékesítését is. Ha pedig már rendelkeznek e-könyvekkel, akkor keressük a viszonteladói lehetőséget.
Aki pedig pénzt szeretne keresni, azoknak ajánlom a partnerprogramunkat, melynek keretében 10-25% jutalékot fizetünk az adott honlapról érkezők vásárlásai után.

Kattints a leírásban szereplő weboldalra és ha tetszett akkor térj vissza hozzánk és értékeld: Virtuarium e-könyv kiadó, könyvesbolt, és ha nem éppen ezt kerested akkor nézd meg az azonos kategóriájú oldalainkat is: Webáruház

virtuarium.eu
3
0.0/5 értékelés 0 szavazatból
0
2019-01-22
Virtuarium e-könyv kiadó, könyvesbolt

Hasonló oldalak: Virtuarium e-könyv kiadó, könyvesbolt

Divatos női ruhák webtárháza
Figyelem! Divatos női ruhák nagy választékban! Ha fontos a minőség és igényesség, jó...
Olcsó DVD rendelés
Olcsó írható dvd rendelése megbízható forrásból gyors kiszállítással...
Blacklamb store
Egyedi tervezésű grafikákkal, divatos feliratokkal, tetoválás mintákkal díszített...
Kerékpár Webshop és Webáruház
Országúti kerékpárok a kerékpárok között az utóbbi években nagy népszerűségre tettek...
Órás webáruház
Egyedi ajándékötletet keres? Vagy csak "simán" az órák rabja? Esetleg óraműves? A...
 
Powered by Magyar webkatalógus © 2007 - 2023    Generated in 0.037 Queries: 8    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei